Όνειρο της «Ένωσης 1924» να διοικήσει την ΑΕΚ
Την πρώτη της συνέντευξη Τύπου έδωσε η «Ένωση 1924», η εταιρία λαϊκής βάσης φίλων της ΑΕΚ που περιμένει με αγωνία την απόφαση του Πρωτοδικείου τη Δευτέρα, το οποίο αναμένεται να της δώσει νομική υπόσταση.
26
Την πρώτη της συνέντευξη Τύπου έδωσε η «Ένωση 1924», η εταιρία λαϊκής βάσης φίλων της ΑΕΚ που περιμένει με αγωνία την απόφαση του Πρωτοδικείου τη Δευτέρα, το οποίο αναμένεται να της δώσει νομική υπόσταση.
Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν οι Νίκος Δρανδάκης (μηχανικός υπολογιστών), Στάθης Χατζηευσταθίου (φυσιοθεραπευτής – μέλος της ORIGINAL), Μίμης Παπαϊωάννου (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Αντώνης Καφετζόπουλος (ηθοποιός), Στράτος Φαναράς (πρόεδρος της METRON ANALYSIS), Χρήστος Μιχαηλίδης (δημοσιογράφος), Νίκος Μαυρομάτης (δικηγόρος), Ντίνος Αντωνάκης (δικηγόρος), Κυριάκος Χηνάς (ιστορικός – μέλος των ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ) και Μπάμπης Καρανούτσος (οπαδός της ΑΕΚ).
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της εταιρίας, μεγάλο όνειρο είναι κάποια στιγμή να διοικήσει το σύλλογο. Μέχρι στιγμής υπάρχουν περίπου 400 μέλη ενώ οι αιτήσεις για συμμετοχή είναι περισσότερες από 3000.
Στην συνέχεια η επιτροπή υπογράμμισε πως η προσπάθεια των φίλων της Ένωσης θα συνεχιστεί ακόμα κι αν βρεθεί κάποιος υγιής επιχειρηματίας να αναλάβει την ομάδα ενώ δεσμεύτηκε να αποκαλύψει τις επόμενες ημέρες ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει μετά τις 30 Ιουνίου, όταν και λήγει η θητεία της προσωρινή διοίκησης που έχει αυτή τη στιγμή την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Τα μέλη της εταιρίας θα έχουν δικαίωμα μίας ψήφου, ανεξάρτητα με το ποσό που θα έχουν συνεισφέρει στον οικονομικό τομέα (υπενθυμίζεται . Μάλιστα για την απόδειξη του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της εταιρίας, σε φυλλάδιο που μοιράστηκε αναφερόταν πως σε περίπτωση που διαλυθεί η εταιρία, τα περιοσιακά της στοιχεία θα διανεμηθούν για την δημιουργία Ακαδημίας της ΑΕΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112

