Μέσα σε πέντε ημέρες Παναθηναϊκός και Ακράτητος θα συναντηθούν δύο φορές. Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη με τη ρεβάνς του 1-0 στο Απόστολος Νικολαΐδης για τη γ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα αύριο θα αναμετρηθούν και οι Ιωνικός-Πανιώνιος.
Συνεχίζονται την Τετάρτη οι αγώνες ρεβάνς της γ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο συναντήσεις. Το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στη Νίκαια, όπου ο Ιωνικός, έχοντας το μειονέκτημα της ήττας με 1-0 στο πρώτο ματς της Νέας Σμύρνης, θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο σε μια μάχη χωρίς ασφαλή προγνωστικά.
Η ομάδα του Γιάτσεκ Γκμοχ, λόγω έδρας, θα επιχειρήσει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι κόντρα στον φορμαρισμένο Πανιώνιο.
Το δεύτερο παιχνίδι του αυριανού προγράμματος θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ακράτητο, έχοντας το αβαντάζ της νίκης με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στα Λιόσια.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».