Πονοκέφαλος για τον Γιοβάνοβιτς ο τραυματισμός του Μιλόγεβιτς στον Ηρακλή
Τον κίνδυνο να στερηθεί των υπηρεσιών του Βλάνταν Μιλόγεβιτς την Κυριακή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι στον ΟΦΗ αντιμετωπίζει ο Ηρακλής, καθώς υπέστη θλάση στους προσαγωγούς.
Τον κίνδυνο να στερηθεί των υπηρεσιών του Βλάνταν Μιλόγεβιτς την Κυριακή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι στον ΟΦΗ αντιμετωπίζει ο Ηρακλής. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι ο παίκτης στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης υπέστη θλάση στους προσαγωγούς, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας θα βρίσκονται 3 δημοσιογράφοι, δύο Γερμανοί και ένας Πολωνός, προκειμένου να παρακολουθήσουν να αγωνίζεται τον Μάρτσιν Μίετσελ.
Αύριο, τέλος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει συνέντευξη Τύπου, εν όψει της έναρξης των υποχρεώσεων του Ηρακλή στο πρωτάθλημα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».