Η Σερένα Γουίλιαμς ήταν η μεγάλη νικήτρια στην... οικογενειακή υπόθεση του Wimbledon. Νίκησε την μεγαλύτερη αδερφή της, Βένους, με 2-0 (7-6, 6-3) και κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο στο βρετανικό Οπεν.
Η Σερένα Γουίλιαμς ήταν η μεγάλη νικήτρια στην… οικογενειακή υπόθεση του Wimbledon. Νίκησε την μεγαλύτερη αδερφή της, Βένους, με 2-0 (7-6, 6-3) και κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο στο βρετανικό Οπεν, έχοντας ήδη πανηγυρίσει έναν τίτλο στο Οπεν των Ηνωμένων Πολιτειών (1999) και στο Ρολάν Γκαρός (2002).
Στο πρώτο σετ έφτασε πρώτη στη νίκη (5-3), αλλά η Βένους ανέκαμψε και προηγήθηκε με 6-5. Τελικά το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, εκεί όπου η Σερένα κέρδισε (7-4) και έφτασε στη νίκη με 7-6.
Στο επόμενο σετ τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης. Με αποτελεσματικό σερβίς η Σερένα πήρε το σετ με 6-3, απέναντι στην αδερφή της, νικήτρια της διοργάνωσης τα δύο τελευταία χρόνια.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.
Ένα από τα πιο «χορταστικά» ημίχρονα που έχουμε δει φέτος έλαβε χώρα στο Μόναχο, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ σημείωσαν πέντε γκολ σε 45 λεπτά (2-3) στον επαναληπτικό για τους «8» του Champions League.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.