Χωρίς τον Μοστοβόι η Ρωσία 3-0 την ιαπωνική Σιμίζου
Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Αλεξάντερ Μοστοβόι στον εναρκτήριο αγώνα της Ρωσίας στο Μουντιάλ, με την Τυνησία, καθώς ο παίκτης της Θέλτα δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την ιαπωνική Σιμίζου, στον οποίο η Ρωσία νίκησε με 3-0.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ρωσίας, Όλεγκ Ρομάντσεφ δεν χρησιμοποίησε τον Αλεξάντερ Μοστοβόι στο φιλικό αγώνα με την ιαπωνική ομάδα Σιμίζου, όπου η Ρωσία νίκησε με 3-0, αυξάνοντας την ανησυχία για το ενδεχόμενο απουσίας του παίκτη της Θέλτα στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο την Τυνησία στις 5 Ιουνίου.
Αντίθετα από τον Μοστοβόι, ο Αλεξέι Σμέρτιν είναι σε καλύτερη κατάσταση, μολονότι επίσης δεν χρησιμοποίήθηκε στο φιλικό αγώνα. Απέναντι στην ιαπωνική ομάδα, η Ρωσία είχε μέτρια απόδοση. Τα τέρματά της σημείωσαν οι Πιμένοφ (10), Τιτόφ (73) και Χοχλόφ (77).
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.