48ο Ράλι Ακρόπολις: Με ποινή ξεκινά ο αγώνας για τον Γ.Παπαδημητρίου
Με ποινή έξι λεπτών θα ξεκινήσει τον αγώνα το πλήρωμα των Γιάννη Παπαδημητρίου-Chris Patterson. Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν το διεθνή Έλληνα οδηγό, καθώς κατά τη διάρκεια των επίσημων αναγνωρίσεων υπερέβη το ανώτατο όριο ταχύτητας των 90χλμ./ώρα.
Με ποινή έξι λεπτών θα ξεκινήσει τον αγώνα το πλήρωμα των Γιάννη Παπαδημητρίου-Chris Patterson. Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν το “διεθνή” Έλληνα οδηγό, καθώς κατά τη διάρκεια των επίσημων αναγνωρίσεων υπερέβη το ανώτατο όριο ταχύτητας των 90χλμ./ώρα.
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ξεπέρασε το όριο σε έξι συνολικά ΕΔ, συγκεντρώνοντας έτσι έξι λεπτά ποινής, αφού για κάθε ΕΔ αντιστοιχεί ένα λεπτό ποινής.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»