Την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψει από τη Σίφνο ο πρωθυπουργός – Συνεχίζονται οι διεργασίες στο
Την Παρασκευή αναμένεται να αναχωρήσει από τη Σίφνο ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, επισπεύδοντας έτσι την επιστροφή του στην Αθήνα. Ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει τον κύκλο των επαφών με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που άνοιξε πριν από την έναρξη των διακοπών του.
Την Παρασκευή αναμένεται να αναχωρήσει από τη Σίφνο ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, επισπεύδοντας έτσι την επιστροφή του στην Αθήνα. Ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει τον κύκλο των επαφών με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που άνοιξε πριν από την έναρξη των διακοπών του.
Εν τω μεταξύ, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, έχει ήδη αρχίσει επαφές με τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου του κινήματος, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση εν όψει του συνεδρίου.
Την ίδια ώρα ο κ. Σημίτης, αγναντεύοντας τον Πλατύ Γιαλό, σχεδιάζει τα ραντεβού του με κορυφαία στελέχη και υπουργούς. Όπως αναφέρει την Πέμπτη η εφημερίδα Τα Νέα, κύριο θέμα των επαφών αυτών του πρωθυπουργού θα είναι οι παρεμβάσεις του στην ΚΕ αλλά και η ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου αναμένεται να δείξει «δείγμα γραφής» για το εάν έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγή της κυβερνητικής πολιτικής.
Χθες, πάντως ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Γιάννος Παπαντωνίου, από τη Ρόδο όπου βρίσκεται, παρείχε πλήρη στήριξη στον πρωθυπουργό. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ο κ. Παπαντωνίου εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Κ.Σημίτης θα επανεκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο του Οκτωβρίου και μάλιστα με ισχυρή πλειοψηφία.
«Μόνο κόμματα με ισχυρές ηγεσίες μπορούν να κυβερνούν και να κερδίζουν εκλογές. Η αμφισβήτηση δεν μπορεί να συνεχιστεί, γιατί υποσκάπτεται η ικανότητα της κυβέρνησης».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.