Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία, η Στουρμ Γκρατς είχε όμως την ουσία. Έτσι η ομάδα του Ίβιτσα Όσιμ ήταν αυτή που πήρε τη νίκη με 2-0 και έθεσε τους «πράσινους» εκτός στόχων στο Champions League, καθώς πρέπει πλέον να περιμένουν ένα θαύμα για να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Αγγελος Αναστασιάδης επιτέθηκε <a href=http://www.in.gr/innews/narticle.asp?nid=54936<Bφραστικά</B</a και πάλι στον Πάουλο Σόζα.
Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία, η Στουρμ Γκρατς είχε όμως την ουσία. Έτσι η ομάδα του Ίβιτσα Όσιμ ήταν αυτή που πήρε τη νίκη με 2-0 και έθεσε τους «πράσινους» εκτός στόχων στο Champions League, καθώς πρέπει πλέον να περιμένουν ένα θαύμα για να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Αγγελος Αναστασιάδης επιτέθηκε φραστικά και πάλι στον Πάουλο Σόζα.
Η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να σπάσει τη δύναμη της Στουρμ εντός έδρας και μένει μακριά από τις δύο προνομιούχες θέσεις, τις οποίες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βαλένθια φαίνεται να έχουν κατοχυρώσει, ύστερα από την 3η αγωνιστική.
Ο Παναθηναϊκός, χωρίς να εντυπωσιάσει, είχε καταφέρει να επιβάλει το ρυθμό του και μάλιστα δύο λεπτά πριν ανοίξει το σκορ ο Χάας, ο Βαζέχα είχε βάλει γκολ αλλά ακυρώθηκε άδικα ως οφσάιντ.
Έτσι η Στουρμ μεθοδική και κυρίως… ουσιαστική, όποτε της δόθηκε η ευκαιρία την εκμεταλλεύτηκε. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να… επικοινωνήσει το κέντρο του με την επίθεσή του, με αποτέλεσμα να δεχτεί την τρίτη του ήττα σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, γεγονός που σίγουρα βαραίνει το κλίμα στο «πράσινο» στρατόπεδο, αφού ουσιαστικά μένει εκτός και δεύτερου στόχου μετά το πρωτάθλημα Ελλάδας.
Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες από το Νίκο Λυμπερόπουλο, που στην επανάληψη… εξαφανίστηκε. Έτσι στο 25 και 31 έφτασε ένα βήμα πριν από το γκολ, χωρίς όμως να βρει δίχτυα.
Οι Αυστριακοί με ξαφνικές αντεπιθέσεις καρδιοχτύπησαν το Νικοπολίδη στην επανάληψη, δείχνοντας ότι έχουν τάσεις βελτίωσης. Με την είσοδο του Μπόατεγκ, ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε επιθετικά, όμως παρέμεινε το πρόβλημα στο κέντρο.
Ο Χάας, που μόλις έξι λεπτά νωρίτερα είχε μπει ως αλλαγή, άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος κακή εφαρμογή του τεχνικού οφσάιντ από τους «πράσινους».
Και ενώ η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη προσπαθούσε να ανακάμψει με την είσοδο του Σόζα και του Νασσιόπουλου, ο Κότσιγιαν σφράγισε τη νίκη των γηπεδούχων στο 85. Νωρίτερα, ο Βαζέχα είχε δύο πολύ καλά σουτ, μόλις λίγα εκατοστά μακριά από τα δοκάρια των γηπεδούχων.
Οι πιθανότητες της Ελλάδας για να προσπεράσει την Τσεχία και να ανέβει στη 10η θέση της βαθμολογίας της UEFA, εξαρτάται από την ΑΕΚ και τη «μάχη» της με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.