Μέχρι το 58 άντεξε ο ΟΦΗΚατέρρευσε και ηττήθηκε με 3-0 από τον Ηρακλή
Την τρίτη σερί νίκη του πέτυχε ο Ηρακλής στο Καυτατζόγλειο Στάδιο επί του ΟΦΗ, με 3-0, στο παιχνίδι για την έβδομη αγωνιστική της Εθνικής κατηγορίας. Ο «γηραιός» αγωνίστηκε πολύ καλά, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τον τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα των Κρητικών Αριάν Μπεκιάι στο 52. Από κει και πέρα, η ομάδα του Γιάννη Κυράστα σημείωσε τρία γκολ, απέναντι σε μια ομάδα που έπειθε ότι μπορεί να ψάχνει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία.
57
Την τρίτη σερί νίκη του πέτυχε ο Ηρακλής στο Καυτατζόγλειο Στάδιο επί του ΟΦΗ, με 3-0, στο παιχνίδι για την έβδομη αγωνιστική της Εθνικής κατηγορίας. Ο «γηραιός» αγωνίστηκε πολύ καλά, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τον τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα των Κρητικών Αριάν Μπεκιάι στο 52. Από κει και πέρα, η ομάδα του Γιάννη Κυράστα σημείωσε τρία γκολ, απέναντι σε μια ομάδα που έπειθε ότι μπορεί να ψάχνει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία.
Η φάση η οποία σημάδεψε το ματς σημειώθηκε στο 52. Ο Μπεκιάι σε μία έξοδό του έπεσε άτσαλα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα πλευρά και να χρειαστεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας. Ο Βασιλείου αντικατέστησε τον Αλβανό πορτιέρο με τον Χοσάδα.
Πέντε λεπτά αργότερα, ο «γηραιός», που δεν είχε δημιουργήσει καμία ευκαιρία στα πρώτα 45, άνοιξε το σκορ. Ο Χάγκαν σέντραρε από τα δεξιά και ο αρχηγός του Ηρακλή Ιεροκλής Στολτίδης από το ύψος του πέναλτι με ασύλληπτη κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Στο 66 ο Φοφόνκα μπορούσε να κάνει το 2-0, αλλά σε τετατέτ με τον Χοσάδα απέτυχε και στο 74 ο δημιουργός του πρώτου τέρματος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ηρακλή. Ο Χάγκαν από τα αριστερά πέρασε την αντίσταση του Παυλόπουλου και με δυνατό σουτ «καθάρισε» το παιχνίδι για τον Ηρακλή.
Η μοναδική ευκαιρία του ΟΦΗ χάθηκε στο 77, όταν ο Μιλόγεβιτς παρά λίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 88 ο Ντεμπά, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή, έφτασε στο 3-0 με ατομική προσπάθεια.
Ηρακλής: Ράινκε, Κυριαζής, Ταυλαρίδης, Μιλόγεβιτς, Χατζί, Στολτίδης (88 Ξενίδης), Νιεστρόι, Χάγκαν, Σαπουντζής (78 Μπελσούε), Κωνσταντίνου (74 Ντεμπά), Φοφόνκα.
ΟΦΗ: Μπεκιάι (57 Χοσάδας), Σταυρακάκης, Κώτσιος, Παυλόπουλος, Κολιτσιδάκης, Διγκόζης, Μουνιόζ, Ηπειρώτης (63 Κατσαβός), Μάουρο, Νιόπλιας, Πίτσος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442