Η Βανέσα Μέι στο Ηρώδειο στις 31 Μαΐου
Με μια βαλίτσα γεμάτη από τις μουσικές της φτάνει αύριο στην Αθήνα η Βανέσα Μέι, για μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, την Τετάρτη 31 Μαΐου. Η συναυλία (όπως και το δείπνο που θα ακολουθήσει στο Διόνυσο με προσκλήσεις) οργανώνεται από το σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα και τα έσοδά της θα διατεθούν για την ανέγερση του πρώτου παιδιατρικού ογκολογικού νοσοκομείου.
38
Με μια βαλίτσα γεμάτη από τις μουσικές της φτάνει αύριο στην Αθήνα η Βανέσα Μέι, για μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, την Τετάρτη 31 Μαΐου. Η συναυλία (όπως και το δείπνο που θα ακολουθήσει στο Διόνυσο με προσκλήσεις) οργανώνεται από το σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα και τα έσοδά της θα διατεθούν για την ανέγερση του πρώτου παιδιατρικού ογκολογικού νοσοκομείου.
Η Βανέσα Μέι είναι ένα ενδιαφέρον φαινόμενο στο χώρο της μουσικής, αφού με το ηλεκτρικό βιολί της κατάφερε να παντρέψει την κλασική μουσική με την ποπ. Εχει κερδίσει θαυμαστές σε όλη την υφήλιο, αποδεικνύοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά της σόουμπιζ.
Σε ηλικία μόλις τριών ετών ξεκίνησε την πρώτη της σύνθεση, και όλοι μιλούσαν για το παιδί-θαύμα. Από τότε, οι επιτυχίες της διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ έχει δημιουργήσει το δικό της κοινό σε κάθε γωνιά της Γης. Στην τελευταία της περιοδεία επισκέφτηκε 35 χώρες και εμφανίστηκε σε 250 πόλεις.
Τα εισιτήρια και οι προσκλήσεις για το δείπνο στο Διόνυσο, τα οποία πωλούνταν στα γραφεία του συλλόγου Ελπίδα και στα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών (προς 80.000, 60.000, 50.000, 40.000 και 10.000 δρχ.), έχουν εξαντληθεί εδώ και μια εβδομάδα.
Χορηγοί της βραδιάς είναι το Mega Channel, το Martini, η Αννυ Πετράκη, η Minoan Flying Dolphins και οι εκδόσεις Liaison ΑΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)







































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442