
Μάχη των εταιρειών για την αποφυγή περιορισμών στο e-commerce
Οι εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο Internet, δίνουν μεγάλη μάχη για να μην ψηφιστεί η επιβολή περιοριστικών νόμων ή ειδικών φόρων στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, στο επικείμενο συνέδριο του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου (WTO), που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Σιάτλ.
47
Οι εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο Internet, δίνουν μεγάλη μάχη για να μην ψηφιστεί η επιβολή περιοριστικών νόμων ή ειδικών φόρων στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, στο επικείμενο συνέδριο του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου (WTO), που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Σιάτλ.
Οι εταιρείες υπολογίζουν ότι μέχρι το 2005 ο συνολικός τζίρος των εμπορικών συναλλαγών στο Διαδύκτιο θα ξεπεράσει το ποσό των πέντε τρισεκατομμυρίων δολαρίων, και βέβαια δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση το ποσό αυτό να μειωθεί εξαιτίας κάποιων περιορισμών ή φόρων που θα επιβληθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαρούσι: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που μαχαίρωσε ανήλικο
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα
- Δίκαιο ή λογοκρισία; Η ακύρωση του Wireless και το μπλόκο στον Κάνιε Γουέστ διχάζουν
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση τη Μεγάλη Πέμπτη – Πότε ανοίγει για όλους
- Άννα Κορακάκη: Έγινε 30 χρόνων και ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της – Το μήνυμα της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442