Η Αμερική εναντιώνεται στον περιορισμό του ηλεκτρονικού εμπορίου
Η αμερικανική κυβέρνηση θα αντισταθεί σε τυχόν περιορισμούς στο παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο, δήλωσε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ρίτσαρντ Φίσερ.
47
Η αμερικανική κυβέρνηση θα αντισταθεί σε τυχόν περιορισμούς στο παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο, δήλωσε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ρίτσαρντ Φίσερ.
Θα πολεμήσουμε επίμονα για ένα (καθεστώς) ανοικτού ηλεκτρονικού εμπορίου, με τους λιγότερους δυνατούς εμπορικούς φραγμούς, είπε ο Φίσερ.
Το ηλεκτρονικό εμπόριο θα είναι το κύριο θέμα στην υπουργική σύνοδο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εμπορίου (WTO) που θα διεξαχθεί στις 30 Νοεμβρίου στο Σιάτλ.
Πρέπει να φροντίσουμε ώστε οι κανόνες του WTO να αποτρέπουν διακρίσεις σε συγκεκριμένες μεθόδους παροχής υπηρεσιών, τόνισε ο Φίσερ σε πρόσφατη ομιλία του στην Ουάσιγκτον.
Reuters
- Ηλιοστάσιο: Επίσημη έναρξη του χειμώνα με τη μικρότερης διάρκειας ημέρα – Έθιμα ανά τον κόσμο
- «Έμεινα με τον Ρομπ και τον Νικ Ράινερ λίγες εβδομάδες πριν από τις φρικιαστικές δολοφονίες – τι είδα μέσα στο σπίτι της οικογένειας»
- ΗΠΑ: Εξαφανίστηκε σε ηλικία 3 ετών και βρέθηκε 42 χρόνια μετά – Δεν γνώριζε ότι την είχε απαγάγει η μητέρα της
- Αποκαλύψεις για την αποχώρηση του Ομπράντοβιτς: «Ο τρόπος που δούλευε δεν άρεσε σε μια ομάδα παικτών»
- Θα κόψει η ανθρωπότητα τη σχέση της με το… αλκοόλ;
- Νέα σενάρια για Σέιμπεν Λι από το εξωτερικό



