Τρίτη 14 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
in.gr

Το Λαϊκό Επαναστατικό Μέτωπο ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη στη Θεσσαλονίκη

Η οργάνωση Λαϊκό Επαναστατικό Μέτωπο ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην είσοδο των γραφείων της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, στην οδό Προξένου Κορομηλά 51, στο κέντρο της πόλης.

52

Η οργάνωση Λαϊκό Επαναστατικό Μέτωπο ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην είσοδο των γραφείων της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, στην οδό Προξένου Κορομηλά 51, στο κέντρο της πόλης.

Τα μέλη της οργάνωσης έγραψαν με σπρέι στην είσοδο της πολυκατοικίας τα αρχικά ΛΕΜ και την ημερομηνία της δολοφονίας του νεαρού Σέρβου σπουδαστή, Μάρκο Μπουλάτοβιτς, που έγινε πριν από ένα χρόνο (23/10/98) από αστυνομικό, στην οδό Εγνατία. Το γεγονός αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς της ασφάλειας στο συμπέρασμα ότι οι δράστες χτύπησαν τα γραφεία της ένωσης απόστρατων για λόγους αντεκδίκησης, με τη συμπλήρωση έτους από το θάνατο του νεαρού Σέρβου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης οι δράστες τοποθέτησαν λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα στην είσοδο των γραφείων δύο γκαζάκια και τους έβαλαν φωτιά. Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά, η οποία σβήστηκε έγκαιρα από άνδρες της πυροσβεστικής, ενώ οι ζημιές ήταν μικρές.

ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Απριλίου 2026
Cookies