Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γράφει ιστορία ο Τσιτσιπάς: Στον τελικό του Rogers Cup

Γράφει ιστορία ο Τσιτσιπάς: Στον τελικό του Rogers Cup

Ο έλληνας τενίστας συνέχισε τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις του και αυτή τη φορά στο... δρόμο του προς τον τελικό βρέθηκε ο Νοτιοαφρικανός Άντερσον, τον οποίο κέρδισε με 2-1 σετ. Πρώτος Έλληνας σε τελικό masters

Την πρόκρισή του, με ανατροπή (2-1 σετ), στον τελικό του Rogers Cup εξασφάλισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα.

Ο έλληνας τενίστας συνέχισε τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις του παρά την κούραση και αυτή τη φορά στο… δρόμο του βρέθηκε ο Νοτιοαφρικανός Άντερσον, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να ανακόψει την «τρελή» πορεία του Τσιτσιπά προς τον τελικό.

Αν και βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ (7-6), ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε σε 1-1 στα σετ (6-4). Στο τρίτο και τελευταίο σετ, ο έλληνας τενίστας επικράτησε με 7-6, αφήνοντας όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση με το… στόμα ανοιχτό, και έλαβε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ναδάλ – Κατσάνοφ.

Με αυτή τη νίκη αυτή, θα βρεθεί την Δευτέρα στο Νο15 του κόσμου, ακόμη κι αν ηττηθεί στον τελικό. Μια επιτυχία χωρίς προηγούμενο.

Ο 20χρονος πλέον (έχει γενέθλια σήμερα) Στέφανος έκανε περήφανο για μια ακόμα φορά τον πατέρα του, Απόστολο, που τον καμάρωνε από τις κερκίδες του γηπέδου και φυσικά όλους τους Ελληνες, που στέκονται δίπλα του και παρακολουθούν με αγωνία τις μεγάλες μάχες που δίνει στα κορτ.

Έχοντας αποκλείσει τέσσερις παίκτες από το Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης σε τουρνουά masters (Άντερσον Νο6, Σβέρεφ Νο3, Τζόκοβιτς Νο10, Τιμ Νο8) έχει μπροστά του ακόμη μια μεγάλη πρόκληση.

Διαβάστε επίσης:

Η «χαριστική βολή» του μυθικού Τσιτσιπά στον Άντερσον

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024