Νικητής με 2-1 έφυγε από τα Περιβόλια ο Πανιώνιος απέναντι στον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.
Χωρίς ουσιαστικό κίνητρο οι δύο ομάδες και απαλλαγμένες από το άγχος, πρόσφεραν ευχάριστο θέαμα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 62ο λεπτό με τον Ουντότζι αλλά, όπως συνέβη φέτος στα παιχνίδια τους, δεν κατόρθωσαν να το κρατήσουν.
Οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν στο 75΄ με τον Σπιριντόνοβιτς και έφτασαν στο τρίποντο με το δεύτερο γκολ του Αυστριακού επιθετικού, στο 89΄. Με το σημερινό τρίποντο η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετρά 37 βαθμούς και προσπέρασε τον Παναιτωλικό, ανεβαίνοντας στην έβδομη θέση.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, είναι αυτή του Φερεϊρίνια της Σάο Πάουλο.