
Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης πήγαν μαζί στο ΟΑΚΑ (vid, pics)
Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης βρέθηκαν μαζί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τους ημιτελικούς του Final Four της Αθήνας.
Ο θρύλος του Ολυμπιακού και νυν προπονητής Βασίλης Σπανούλης, όπως και ο τζένεραλ μάνατζερ του Άρη, Νίκος Ζήσης, βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τους δύο ημιτελικούς του Final Four 2026.
Ως γνωστόν οι δυο τους εκτός από καλοί φίλοι είναι και κουμπάροι κι έτσι αποφάσισαν να παρακολουθήσουν μαζί τα δύο σπουδαία παιχνίδια. Οπως μπορείτε να δείτε παρακάτω ο Σπανούλης έγινε αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς των Πειραιωτών, υπογράφοντας πολλά αυτόγραφα και βγαίνοντας φωτογραφίες με τον ερυθρόλευκο κόσμο και όχι μόνο.
Δείτε βίντεο με τον Βασίλη Σπανούλη
- Νέα Υόρκη: Τουλάχιστον 16 τραυματίες από πυρκαγιά και έκρηξη σε ναυπηγείο στο Στάτεν Άιλαντ
- Ο Τραμπ συναντήθηκε με κορυφαίους συμβούλους για το Ιράν – Σκέφτεται την επιστροφή στον πόλεμο
- Μαλεντόν: «Είμαστε λαβωμένοι, αλλά όχι νεκροί – Έξτρα κίνητρο οι τραυματισμοί για νίκη στον τελικό»
- Ιταλία: H κυβέρνηση παρατείνει τη μείωση των φόρων στα καύσιμα μέχρι τις 8 Ιουνίου
- Πρώτος τελικός Ευρωλίγκας για τον Σκαριόλο – Ο Γιουλ θα φτάσει τον Σλούκα σε συμμετοχές στα Final Four
- Γιορτή σήμερα 23 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




