
Οριοθετήθηκε φωτιά στην Πάρνηθα: Κλιμάκιο της ΔΑΕΕ στο σημείο
Λόγω της εκδήλωσης της πυρκαγιάς στην περιοχή έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στην Πάρνηθα, κάτω από το Καζίνο, σε θαμνώδη περιοχή.
Λόγω της εκδήλωσης της πυρκαγιάς στην περιοχή διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ.
Η φωτιά ξέσπασε δύσβατο σημείο μακριά από δρόμο και δόθηκε εντολή να κινητοποιηθούν τέσσερα εναέρια μέσα.
Λίγο μετά τη μία η εικόνα της φωτιάς ήταν καλύτερη ενώ πλέον οι δυνάμεις της πυροσβεστικής κατάφεραν να την οριοθετήσουν.
Πάρνηθα: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Για την κατάσβεση της φωτιάς στην Πάρνηθα, έχουν κινητοποιηθεί 95 πυροσβέστες, 5 πεζοπόρα τμήματα της 1ης ΕΜΟΔΕ, 22 οχήματα, τέσσερα εναέρια μέσα, καθώς και drone.
Επίσης, συνδράμουν υδροφόρες των ΟΤΑ, εθελοντές και η ομάδα «Ίκαρος».
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην θέση Μαυροβούνι, του δήμου Αχαρνών #Αττική. Κινητοποιήθηκαν 95 #πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων της 1ης #ΕΜΟΔΕ, εθελοντές, η ομάδα «ΙΚΑΡΟΣ» #ΣμηΕΑ ΠΣ Αττικής, 22 οχήματα και 4 Α/Φ. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 30, 2026
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από τη φωτιά δεν απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή ενώ μετέβη στο σημείο κλιμάκιο της Δ.Α.Ε.Ε προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της φωτιάς.
- Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 5χρονης αυτόχθονης στην Αυστραλία – Αναζητείται ο ύποπτος για τη δολοφονία
- Κολωνός: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε 34χρονο διαρρήκτη – Βίντεο ντοκουμέντο
- Λάρκιν: «Φέτος είναι η χρονιά του Ολυμπιακού»
- Γαύδος: Σκληραίνει η κόντρα Δήμου και κατοίκων για την κατεδάφιση των παραπηγμάτων
- «Οι Αθώοι»: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πρωτομαγιάς στο MEGA
- Έφοδος σε παράνομο γηροκομείο στους Αμπελόκηπους – Ηλικιωμένες ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης
