
Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 13χρονος που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με ΙΧ
Ο 13χρονος φέρεται να επιχείρησε με το πατίνι ελιγμό για να αποφύγει αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα που κινείτο στο σημείο εκείνη τη στιγμή
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 13χρονος μαθητής το απόγευμα της Τετάρτης (29/4) στα Μακρίσια της Ηλείας, έπειτα από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα. Το ανήλικο αγόρι, το οποίο κινούνταν με πατίνι, ενεπλάκη σε σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη σε κεντρική οδική αρτηρία του χωριού. Ο 13χρονος φέρεται να επιχείρησε ελιγμό προκειμένου να αποφύγει αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο πάνω στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο όχημα που κινείτο στο σημείο εκείνη τη στιγμή.
Σφοδρή η σύγκρουση
Η σύγκρουση, σύμφωνα με το patrisnews.gr, ήταν εξαιρετικά σφοδρή, προκαλώντας βαρύτατα τραύματα στον ανήλικο. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το παιδί στο Νοσοκομείο Κρεστένων.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού να τον κρατήσουν στη ζωή και τη μάχη που δόθηκε στα επείγοντα, ο μαθητής δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.
Οι αρχές διενεργούν προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ενώ η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από την απώλεια του 13χρονου.
- Ινδία: Επτά νεκροί από κατάρρευση τοίχου σε νοσοκομείο της πόλης Μπανγκαλόρ
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ: Τα γκολ των Γιόκερες και Άλβαρες με πέναλτι (vids)
- Μαγιό, θαλασσινό αλάτι και το αγόρι μου – Πώς ήταν η Ίμπιζα στα ’70s
- Θεσσαλονίκη: Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ο 20χρονος που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι του σπιτιού του
- Μπιλμπάο – ΠΑΟΚ 89-74: Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο ο «δικέφαλος» κι έχασε το τρόπαιο
- Κρατούμενος εντοπίστηκε νεκρός στη ΓΑΔΑ

