
Ηράκλειο: Τραυματίστηκε τουρίστρια – Σκόνταψε σε σπασμένες πλάκες
Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ
Ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (23/4) στο κέντρο του Ηρακλείου της Κρήτης. Μια τουρίστρια τραυματίστηκε σοβαρά όταν σκόνταψε στα σπασμένα πλακάκια.
Η γυναίκα που βρίσκεται για διακοπές στην πόλη μας υπέστη σύμφωνα με πληροφορίες του Patris.gr, κάταγμα και εξάρθρωση στον αγκώνα.
Πρώτοι για βοήθεια έσπευσαν αστυνομικοί που βρίσκονταν στο Δικαστικό Μέγαρο, οι οποίοι και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και η γιατρός του ΕΚΑΒ η οποία πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα. Στη συνέχεια η τραυματίας μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.
- Married at First Sight: Σεισμός στη Βρετανία – Καταγγελίες βιασμού, απειλές για επίθεση με οξύ στο ριάλιτι
- Σοκ στην Αγγλία: Αποβολή της Σαουθάμπτον από τα play-off της Championship λόγω του σκανδάλου «Spygate»
- Καιρός: Σκηνικό φθινοπώρου και ξαφνική νεροποντή στην Αθήνα – Βγήκαν ξανά ομπρέλες και αδιάβροχα
- ΜΙΔΑ: «Μπλόκο» σε επιδόματα και ακίνητα – Τι αλλάζει
- LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι
- Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του στην Μάλτα για τα Final Four σε άνδρες και γυναίκες




