
Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ΕΛΤΑ στον Μαραθώνα
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας δράστης εισήλθε στο χώρο του καταστήματος και ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους, αφαιρώντας όλα τα χρήματα από τα ταμεία.
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Μαραθώνα.
Ένας άνδρας ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες και άρπαξε χρηματικό ποσό και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης απείλησε με όπλο τους παρευρισκόμενους και στην συνέχεια αφού άδειασε τα ταμεία, τράπηκε σε φυγή.
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ερευνούν την περιοχή, εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας και λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.
Η έρευνα συνεχίζεται με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών, ενώ η τοπική κοινωνία παραμένει σε αναστάτωση.
- H εύθραυστη μητέρα μου, η Όντρεϊ – Η απόπειρα αυτοκτονίας, οι ναζί γονείς και οι πόλεμοι
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο
- Το Ισραήλ διέταξε την εκκένωση χωριών βόρεια του ποταμού Λιτάνι – Καταγγελίες για εθνοκάθαρση στον Λίβανο
- Εκλεισε μετά τα προβλήματα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του fuel pass – Αλλάζει ο τρόπος υποβολής
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Το Artemis ΙΙ έσπασε το ρεκόρ του Apollo 13 για την μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη –

