Εργκίν Αταμάν: Ανακοινώσεις από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τον θάνατο της μητέρας του (pics)
Τα συλλυπητήριά τους στον Εργκίν Αταμάν για την απώλεια της μητέρας του, εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.
Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Εργκίν Αταμάν, αφού όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Τουρκίας, έχασε τη μητέρα του.
Μετά την Τουρκική Ομοσπονδία, η οποία είχε αρχικά ενημερώσει επίσημα για την απώλεια της Γκιουλτέν Αταμάν, συλληπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν για την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας, Γκιουλτέν. Στεκόμαστε στο πλευρό του προπονητή μας και σύσσωμης της οικογένειάς του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
——… pic.twitter.com/qHubv1b8FI
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) February 10, 2026
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν για την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας, Γκιουλτέν. Στεκόμαστε στο πλευρό του προπονητή μας και σύσσωμης της οικογένειάς του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ταυτόχρονα και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον 60χρονο Τούρκο τεχνικό.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
🕊️ Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, για την απώλεια της μητέρας του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🕊️ Olympiacos BC extends its sincere condolences to… pic.twitter.com/ls5dmjyiBt
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) February 10, 2026
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής
- Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου τα Τέμπη και το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά τη δικαστική απόφαση

