Τζολάκης: «Χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς» (vid)
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 την Λεβερκούζεν για την 7η αγωνιστική του Champions League έχοντας έναν… κέρβερο κάτω από την εστία του, τον Κωνσταντή Τζολάκη, ο οποίος έκανε μια εμφάνιση καριέρας και ψηφίστηκε παράλληλα ως και ο MVP της αναμέτρησης.
Ο διεθνής γκολκίπερ των Πειραιωτών μίλησε στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Youtube και δήλωσε πολύ χαρούμενος με το «τρίποντο», ανέφερε πως έπεφταν κορμιά μέσα στην περιοχή του, ενώ τόνισε πως… όλα τα λεφτά ήταν το τάκλιν του Ρέτσου στιγμές πριν το 2-0 το Ταρέμι που έδωσε μεγάλο προβάδισμα στον Ολυμπιακό.
Τέλος, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στο Άμστερνταμ για να τα δώσουν όλα και υπογράμμισε πως η σκληρή δουλειά που έχει κάνει τον έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, ώστε να μπορεί να κάνει εμφανίσεις σαν αυτή απέναντι στη Λεβερκούζεν.
Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ Ολυπμπιακός και όσα δήλωσε ο Τζολάκης
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα
