Αγρότες: Δικογραφία για το περιστατικό με τρακτέρ που μπήκαν στην ΕΟ στη Νεμέα – Τι λέει η Δημογλίδου
Οι αγρότες θα συναντηθούν την Τρίτη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ σήμερα κάποια από τα μπλόκα ανοίγουν τη διέλευση με τα τρακτέρ να παραμένουν παραταγμένα στην άκρη του δρόμου
Δικογραφία σχηματίστηκε για αγρότες που μπήκαν στην εθνική οδό στη Νεμέα με τα τρακτέρ τους τις προηγούμενες ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες επιχείρησαν να στήσουν μπλόκο στην παράκαμψη στο συγκεκριμένο σημείο και έτσι μπήκαν στο οδόστρωμα της εθνικής οδού.
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι σχηματίστηκε δικογραφία και έχουν ταυτοποιηθεί οι περισσότεροι από τους αγρότες που εμφανίζονται στα σχετικά βίντεο.
«Κίνδυνος για την ασφάλεια», λέει η ΕΛ.ΑΣ.
Η ίδια είπε ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες έθεσαν σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών και επιβαινόντων, αλλά και των ίδιων των αγροτών.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες, καταγράφεται η είσοδος των τρακτέρ στην Εθνική από άνοιγμα του δρόμου, ενώ κάποιοι αγρότες κινούνταν πεζή στο οδόστρωμα με σημαίες, προσπαθώντας να προειδοποιήσουν τα οχήματα.
- Βρετανία: Πιέσεις να παραιτηθεί δέχεται ο Στάρμερ – Τον κατηγορούν για το χάος από την υπόθεση Έπσταϊν
- Η τέχνη του να ταξιδεύεις σε πάει road trip στην Ιταλία
- LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ
- Φούρνοι – Ζαχαροπλαστεία: Εκπέμπουν SOS – Ζητούν τη λήψη μέτρων για την επιβίωσή τους
- Φωτιά σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Ιωνία
- ΠΑΣΟΚ: 500.000 θανατώσεις χωρίς αποτέλεσμα, η EFSA διαψεύδει την κυβερνητική αδράνεια για την ευλογιά προβάτων

