Η ατάκα του Μπαρτζώκα στους παίκτες του σε τάιμ άουτ (vid)
O Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοσή των παικτών του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και το εξέφρασε κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 100-93 της ΑΕΚ, για την ένατη αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τους Πειραιώτες να κάνουν τα εύκολα δύσκολα στο τέλος και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του στους παίκτες του κατά τη διάρκεια τάιμ άουτ.
Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός άφησε τον άμεσο συνεργάτη του, Χρήστο Παππά, να δώσει οδηγίες στο εν λόγω τάιμ άουτ, με τον ίδιο να φεύγει προς την άλλη μεριά του πάγκου, αφού πρώτα τους είπε μόλις λίγες κουβέντες φανερά εκνευρισμένος.
«Αρχίσατε πάλι να περπατάτε, κάθε φορά το ίδιο. Πρέπει να λέω τα ίδια πράγματα. Ε, μπείτε μέσα και παίξτε μόνοι σας!», είπε στους παίκτες του ο κόουτς Μπαρτζώκας, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ.
Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα είπε ο Μπαρτζώκας στους παίκτες του
- Παναργειακός-Καλαμάτα 0-2: Επίδειξη δύναμης η «μαύρη θύελλα», στους +7 από τον Πανιώνιο
- Αίγινα: Χωρίς πόσιμο νερό εδώ και έναν μήνα – Τι λένε στο in γιατροί, κάτοικοι και ο δήμαρχος του νησιού
- Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν 4 μέλη συμμορίας που παρίσταναν τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας
- «Ανακωχή» Πάλας – Γκλάσνερ, μένει ο Αυστριακός στον πάγκο των «αετών»
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταΰγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες


