Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Νιλικίνα για το ματς στο Μιλάνο
Ούτε στο Μιλάνο θα ταξιδέψει ο Φρανκ Νιλικίνα, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος και δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Φρανκ Νιλικίνα δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του Ολυμπιακού στο Μιλάνο για το ματς με την Αρμάνι στο πλαίσιο της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός δεν είχε συμπεριληφθεί ούτε στη δωδεκάδα στο χθεσινό ματς (12/11) των Πειραιωτών απέναντι στη Ζαλγκίρις, καθώς είχε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση απέναντι στο σύνολο του Μεσίνα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (14/11,21.30).
- Κατώτατος μισθός: Οι διευκρινίσεις Κεραμέως για την αύξηση
- Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: «Η Σούβλα του Άρχοντα» και οι 323 εργαζόμενοι στο ψητοπωλείο – φάντασμα
- Iνστιτούτο ΕΝΑ: Τα βασικά οικονομικά μεγέθη σε δύο κομβικές περιόδους – Κυβέρνηση Τσίπρα vs κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Πολλά πλοία, αεροπλάνα και στρατιώτες – Έτσι θα έμοιαζε η μάχη για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Euroleague: «Τελικός» τετράδας για τη Ρεάλ στη Μαδρίτη – Τελευταίες ελπίδες για Ντουμπάι, Μακάμπι, Μιλάνο
- Γενετικές αναλύσεις αποκαλύπτουν τον αρχαιότερο γνωστό σκύλο


