Η ομιλία του Αταμάν στα αποδυτήρια: «Είναι φυσιολογικό να μην είμαστε έτοιμοι ακόμα» (vid)
Μετά τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, στάθηκε στην ανετοιμότητα του συνόλου του, αλλά και στη σημασία της νίκης.
Ιδανικά ξεκίνησε η σεζόν για τον Παναθηναϊκό, καθώς επικράτησε με 87-79 της Μπάγερν στο «Telekom Center Athens», για την πρεμιέρα της Euroleague. Παρά τη νίκη, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έδειξε ότι ακόμα δεν είναι στο 100%, και σε αυτό στάθηκε ο Τούρκος τεχνικός μετά το παιχνίδι απέναντι στη γερμανική ομάδα.
Συγκεκριμένα, ο Αταμάν είπε στους παίκτες του ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην είναι έτοιμο το σύνολο, καθώς η απουσία των περισσότερων παικτών των «πρασίνων», αλλά και του ίδιου του προπονητή, στο Eurobasket, οδήγησε σε περιορισμένο αριθμό προπονήσεων.
Η ομιλία του Αταμάν στους παίκτες του Παναθηναϊκού
Step by step – Every word counts!
Watch the full coach Ataman’s post-win speech on CLUB 1908 📲☘️
Link: https://t.co/O0jvBD3FlV 🔗#WeTheGreens #paobcaktor #Club1908 pic.twitter.com/aPH9nOVi6p
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) October 1, 2025
«Είναι αλήθεια ότι δεν είμαστε έτοιμοι, επειδή όλοι μαζί κάναμε μόνο τρεις προπονήσεις. Είναι φυσιολογικό. Είναι φυσιολογικό ότι δεν παίξαμε πολύ καλό ομαδικό μπάσκετ, αλλά συνήθως λύνουμε το πρόβλημα και βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίσουμε το παιχνίδι».
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο Εφετείο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
- IRIS Expands Limits for Instant Mobile Payments in Greece
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκινούν εκ νέου οι συνεδριάσεις – Εξετάζεται η περίοδος 2015 – 2019
- Εκνευρισμένος ο Εμπαπέ: Είπε στους συμπαίκτες να φύγουν από την απονομή και να μην κάνουν pasillo στην Μπαρτσελόνα (vid)
- Ο σχεδιαστής μόδας των 90s, Ισαάκ Μιζράχι, λέει ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει τα «ωραιότερα οπίσθια στον χώρο του θεάματος»
- Πάτρα: Αγωνία για την εξαφάνιση 16χρονης
