Η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει Λεβαδειακού: «Μέσα» Ζέλσον και Ροντινέι (pic)
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό, με τους Ροντινέι και Ζέλσον να επιστρέφουν.
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Αστέρα στην Τρίπολη για το Κύπελλο και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο πρωτάθλημα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Λεβαδειακό, το Σάββατο (27/9, 18:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας, γνωστή έγινε η αποστολή των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με την ομάδα της Βοιωτίας. Όπως αναμενόταν, οι Ροντινέι και Ζέλσον Μάρτινς ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν και τίθενται κανονικά στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα.
Από εκεί και πέρα ο Βάσκος τεχνικός επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Μπρούνο και τον Σιπιόνι, ενώ στα πιτς παραμένει και ο Γιάρεμτσουκ αφού δεν είναι ακόμη έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-1 από την έδρα της Αλμπαθέτε και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας αφήνοντας εκτός την ομάδα που απέκλεισε τη Ρεάλ.
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε εύκολα με 3-0 την Ζανκτ Πάουλι και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας μια εβδομάδα πριν από τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Champions League.