
Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια μελών σπείρας που διέπραττε απάτες – Παρίσταναν εκπροσώπους δημοσίων οργανισμών
Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης έγιναν έφοδοι των ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια στο Ζεφύρι και στα Άνω Λιόσια .
Αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας διέπρατταν απάτες σε περιοχές της Αττικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.
Σκοπός ήταν να αποσπάσουν παράνομο οικονομικό όφελος υποδυόμενοι τους εκπροσώπους δημοσίων οργανισμών και υπηρεσιών.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα.
Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης έγιναν έφοδοι των ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια στο Ζεφύρι και στα Άνω Λιόσια .
Τα μέλη της σπείρας εμφανίζονταν στα υποψήφια θύματά τους ως εκπρόσωποι της ΑΑΔΕ είτε του ΔΕΔΔΗΕ. Από την μέχρι τώρα έρευνα της Αστυνομίας υπολογίζεται ότι εμπλέκονται σε τουλάχιστον 40 υποθέσεις απάτης.
- «Νέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες» για την Ελένη Αυλωνίτου που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση στη Μερσίνη με τέσσερις νεκρούς
- Γενεύη: Επιβλητική νίκη και πρόκριση στον δεύτερο γύρο για τον Τσιτσιπά (2-0)
- «Η γη της ελιάς» – Όσα θα δούμε στο νέο συνταρακτικό επεισόδιο
- Έμπολα: Τουλάχιστον 100 νεκροί στο Κονγκό – Έξι Αμερικανοί έχουν εκτεθεί στον ιό
- Μυστήριο με το θάνατο 47χρονου στην Κάλυμνο – Συνελήφθη ένας ψαράς
