Μεντιλίμπαρ: «Με επιμονή πήραμε τη νίκη – Περιμένεις τέτοιες ενέργειες από τον Τσικίνιο»
Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στον Βόλο,
Ο Ολυμπιακός πέρασε από τον Βόλο (2-0) για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με σούπερ Τσικίνιο (γκολ και ασίστ με δύο τακουνάκι) και σκόρερ Ρέτσο.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τσικίνιο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, λέγοντας πως περιμένεις τέτοιες ενέργειες από έναν παίκτη με την ποιότητα του Πορτογάλου.
Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:
«Ακόμη ένα ματς όπου δυσκολευτήκαμε πολύ να βάλουμε το πρώτο γκολ, μια ομάδα που έπαιξε περισσότερο από όσο έπαιξε η πρώτη, παίζαμε στην έδρα τους, έκαναν τα πράγματα δύσκολα για μας αλλά ευτυχώς το αποτέλεσμα ήρθε, με επιμονή.
Είναι πράγματα που μπορεί να κάνει ένας παίκτης με την ποιότητα του Τσικίνιο, ήταν η πιο δύσκολη από όσες προσπάθησε, είναι κάτι που περιμένεις από κάποιον με την ποιότητά του».
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στον Ασπρόπυργο μετά τον τραυματισμό αστυνομικού σε επίθεση με πέτρες
- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ «Η φωνή της ψυχής μας» στο Θέατρο Παλλάς
- H εκδίκηση του πιγκουίνου – Το αυστηρό μαύρο κυριάρχησε στις Χρυσές Σφαίρες 2026. Γιατί;
- Σέρρες: «Αποκλείεται να είναι ένας ο δράστης – «Έφυγε» μαρτυρικά» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 17χρονου
- Ο Μάικλ Κάρικ νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ – Γιατί η αγγλική ομάδα άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Σόλσκιερ
- Απολιθώματα στην Καζαμπλάνκα ίσως ανήκουν στον κοινό πρόγονο των Homo sapiens και των Νεάντερταλ



