Λαρεντζάκης: Αγωνία στην Εθνική – Αποχώρησε από το φιλικό με πρόβλημα στη μέση
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποχώρησε με σφίξιμο στη μέση από το φιλικό με το Ισραήλ - Αγωνία για τον διεθνή γκαρντ
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ένιωσε ένα σφίξιμο στη μέση από το πρώτο κιόλας ημίχρονο του παιχνιδιού της Ελλάδας με το Ισραήλ, στα πλαίσια φιλικού τουρνουά στην Κύπρο.
Μοιραία, ο Έλληνας διεθνής γκαρντ τέθηκε εκτός από το υπόλοιπο του ματς, ο οποίος μάλιστα ήταν αρχηγός στο αποψινό ματς και πάτησε παρκέ για 7 λεπτά.
Ο Λαρεντζάκης και τα επόμενα φιλικά της Εθνικής
Πλέον, μένει να φανεί αν είναι σοβαρό το πρόβλημα που αποκόμισε ο Λαρεντζάκης, με την ευχή να μην είναι κάτι που θα τον κρατήσει εκτός για μεγάλο διάστημα και αν έτσι προστεθεί ακόμη ένας… πονοκέφαλος στον Βασίλη Σπανούλη.
Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής θα είναι το Μαυροβούνιο, το βράδυ της Πέμπτης (14/8 στις 20:00), στην PAOK Sports Arena. Αυτό θα είναι το τέταρτο από τα επτά φιλικά παιχνίδια, καθώς θα ακολουθήσουν ματς με Λετονία (20/8), Ιταλία (22/8) και Γαλλία (24/8), όλα στο ΟΑΚΑ.
- Ιράν: «Εχουν σκοτωθεί 180 παιδιά από τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ» ανάμεσα σε «τουλάχιστον 1.332 αμάχους»
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν τον Τραμπ – «Περιμένουμε» τα πολεμικά σας στα Στενά του Ορμούζ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι θα γίνει στην Ελλάδα
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup