Νεκροί λουόμενοι σε Κινέτα και Κοίνυρα Θάσου
Δύο λουόμενοι, ένας 80χρονος στην Κινέτα και ένας 39χρονος στη Θάσο, έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή και το Σάββατο
Δύο νεκροί λουόμενοι εντοπίστηκαν χθες Παρασκευή 1 και σήμερα Σάββατο 2 Αυγούστου σε Κινέτα και Θάσο αντίστοιχα.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές των Αγίων Θεοδώρων και των Ίσθμιων για έναν 80χρονο κολυμβητή σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή της Κινέτας.
Ακολούθως ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή έσπευσαν ένα περιπολικό σκάφος του λιμενικού σώματος, το ιδιωτικό σκάφος «ΙΝΤΟ» Σ.Κ. 1054 καθώς και περιπολικό όχημα του λιμενικού σώματος από την ξηρά.
Ο 80χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και περισυνελέγη από τα δύο σκάφη και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων του Λιμεναρχείου Κορίνθου.
39χρονος νεκρός στη Θάσο
Ακόμη, σήμερα το μεσημέρι, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θάσου ότι ένας 39χρονος Ρουμάνος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «Παράδεισος» των Κοίνυρων Θάσου
Στον 39χρονο, αρχικά του παρασχεθήκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς Θράκης.
- ΗΠΑ: Το FBI λέει ότι απέτρεψε σχέδιο επίθεσης την Πρωτοχρονιά εμπνευσμένο από το ISIS
- Σοκ στη Ροδόπη: 9χρονο ακρωτηριάστηκε από κροτίδα
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Κέντρικ Ναν σε θεαματικ.ό φόλοου κάρφωμα με το αριστερό χέρι (vid)
- Συρρίκνωση παραγωγής στην ΕΕ, «λάμψη» στην Ασία το 2025
- Πέθανε η τελευταία «Βασίλισσα του Παρισιού» Ζακλίν ντε Ριμπ – Η κόμισσα της haute επανάστασης
- Χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες στα ορεινά της Ηπείρου – Επιχείρηση απεγκλωβισμού 5 οχημάτων στο Ζαγόρι



