Μεγανήσι: Τραυματίστηκε 4χρονος – Επαιζε σε παραλία και χτύπησε σε βράχο
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα του και το υπέβαλαν σε εξετάσεις.
Ένα θλαστικό τραύμα το οποίο δεν φαίνεται να θέτει σε κίνδυνο της ζωή του, φέρει στο κεφάλι ο τετράχρονος αμερικανός τουρίστας που τραυματίστηκε χθες στο Μεγανήσι Λευκάδας.
Το τετράχρονο αγόρι τραυματίστηκε ενώ έπαιζε σε παραλία του νησιού και χτύπησε σε βράχο
Το παιδί μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα του και το υπέβαλαν σε μία σειρά εξετάσεων.
Όλα δείχνουν, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ότι η πορεία της υγείας του δεν είναι ανησυχητική και σύντομα θα παρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Το τετράχρονο αγόρι τραυματίστηκε ενώ έπαιζε σε παραλία του νησιού και χτύπησε σε βράχο.
Αμέσως μεταφέρθηκε με πλοιάριο στη Λευκάδα, όπου ασθενοφόρο το οδήγησε στο νοσοκομείο του νησιού και από εκεί στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας.
- Τι μισθό δίνει η OpenAI για την πιο αγχωτική δουλειά στην ΑΙ
- Κίνηση ανθρωπιάς από την ΠΑΕ Άρης: Στο πλευρό φίλου της ομάδας με σοβαρό πρόβλημα υγείας
- Γκάφα Τραμπ στο Truth Social – Μπέρδεψε ένα ισραηλινό γεράκι με τον φαλακρό αετό, το εθνικό σύμβολο των ΗΠΑ
- Καθησυχαστικός ο Ρομπέρτο Κάρλος για την υγεία του: «Δεν έπαθα έμφραγμα…»
- 2025: Η χρονιά που το «γυμνό φόρεμα» έντυσε τα κόκκινα χαλιά – Μεταξύ ρούχου και ψευδαίσθησης
- 3, 2, 1: Η Αθήνα υποδέχεται το 2026 με ένα μεγάλο πάρτι – Το εορταστικό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς

