Βλάχος: «Ο προπονητής της Ισπανίας μας είπε ότι αξίζαμε να κερδίσουμε» (vid)
Οι δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Βλάχος μετά την ήττα της Εθνικής από την Ισπανία στα ημιτελικά του Παγκοσμίου
Ο προπονητής της Εθνικής πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Ελλάδας από την Ισπανία μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αποκάλυψε όσα του είπε ο συνάδελφός του στον αντίπαλο πάγκο.
Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στη ψυχή που κατέθεσαν οι παίκτες του, αλλά και την συνολική εμφάνιση της ομάδας του.
Όσα είπε ο Θοδωρής Βλάχος
«Κάναμε συγκλονιστική εμφάνιση μετά την αποβολή κυριαρχήσαμε πλήρως. Αγγίξαμε τη νίκη για μια άμυνα στην τελευταία φάση. Δεν κρίθηκε εκεί το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τα τρομερά ψυχικά αποθέματα σε άμυνα και επίθεση. Θα ήταν η μεγαλύτερη ανατροπή και θα ήμασταν στον τελικό να διεκδικήσουμε αυτό που θέλαμε. Δεν έχω λόγια…»
Για το deja vu στον ημιτελικό με την Κροατία: «Δεν είναι αντίστοιχο. Νιώσαμε ότι αξίζαμε τη νίκη. Μας το είπε και ο προπονητής τους . Δεν γίνεται συχνά να μένεις πίσω με 3-4 γκολ και να μην σκοράρει η Ισπανία, μια από τις πιο πλήρης ομάδες του κόσμου, για τόση ώρα. Υπάρχει ικανοποίηση για αυτό που παρουσιάζουμε για την υπερπροσπάθεια και την κατάθεση ψυχής. Θα προσπαθήσουμε να μην φύγουμε με άδεια χέρια. Θα περάσουμε δύσκολα σήμερα, θα συζητήσουμε, αλλά θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας για να κατακτήσουμε το χάλκινο».
- Αλέξανδρος Μπάρας: Τίποτε φανταχτερό
- Ζελένσκι: Τίποτα δεν έχει αλλάξει σε έναν χρόνο – «Καρφιά» για τη διστακτική στάση της Ευρώπης απέναντι στη Ρωσία
- ΚΚΕ για κακοκαιρία: Ο λαός να μην συμβιβαστεί με το ότι όλα αυτά είναι μοιραίο να συμβαίνουν «εξαιτίας της κλιματικής κρίσης»
- Επίδομα ανεργίας: Πώς μπορεί κανείς να το πάρει για δεύτερη φορά
- Όσκαρ 2026: Τέσσερα βραβεία διεκδικεί η Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου – Αυτές είναι όλες οι υποψηφιότητες
- Στους Δήμους που χτυπήθηκαν από τα καιρικά φαινόμενα αύριο ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης
