Η αποβολή του Βαγιαννίδη και το 2-0 της Ρέιντζερς (vids)
Όλα στραβά για τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ρέιντζερς...
Ο Παναθηναϊκός έχασε τις ευκαιρίες του για να προηγηθεί της Ρέιντζερς στο «Άιμπροξ», στο πρώτο ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League και στη συνέχεια όλα πήγαν στραβά για τους «πράσινους».
Στο 52′ έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ διπλό ήταν το… κακό που ακολούθησε στη φάση του 58ου λεπτού. Ο Τζούρισιτς έχασε ευκαιρία για το 1-1 και στην εξέλιξη της φάσης ο Βαγιαννίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου, προσπαθώντας να σταματήσει αντεπίθεση.
Με παίκτη λιγότερο πια, η ομάδα του Ρουί Βιτόρια δεν άντεξε στην άμυνα και στο 78ο λεπτό δέχθηκε και δεύτερο γκολ από τον Γκασαμά με νέο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σε μια φάση που θύμισε το πρώτο γκολ της ομάδας του.
Δείτε τις φάσεις…
- Υποκλοπές: Εκ(ν)τροπή
- Λέσβος: Σε εξέλιξη κινητοποίηση αλληλεγγύης προς τους κτηνοτρόφους
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος της – Πόσοι οι καλεσμένοι -Τι λέει η ίδια
- Και η Τσεχία υπέρ του μαροκινού σχεδίου για αυτονομία της Δυτικής Σαχάρας
- Μέση Ανατολή: Πόσοι είναι οι νεκροί από τον πόλεμο – Σε Ιράν και Λίβανο το μεγαλύτερο τίμημα
- Η Αρμάνι Μιλάνο συμφώνησε με τον Χολ – Ψάχνεται και για Πίτερς





