
Τρεις ανήλικες έκλεψαν πορτοφόλι και έκαναν ψώνια στη Γλυκά Νερά με την πιστωτική κάρτα που βρήκαν
Αφού έκλεψαν το πορτοφόλι από ΙΧ στην Κάντζα οι τρεις ανήλικες πήγαν για ...ψώνια στα Γλυκά Νερά
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν τρεις ανήλικες ηλικίας 16 και 17 ετών κατηγορούμενες για κλοπή κατά συναυτουργία.
Οι τρεις νεαρές συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (17-7-2025), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παιανίας.
Η κλοπή στην Κάντζα
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι τρεις νεαρές κινούμενες στην περιοχή της Κάντζας, αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπής πορτοφόλι που περιείχε προσωπικά αντικείμενα και κάρτα τραπέζης.
Στη συνέχεια μετέβησαν σε κατάστημα στην περιοχή των Γλυκών Νερών όπου προέβησαν σε αγορές προϊόντων με την κλεμμένη κάρτα τραπέζης.
Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παιανίας μόλις ενημερώθηκαν για την κλοπή και μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν τις ανήλικες στην περιοχή του Γέρακα και τις συνέλαβαν.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Νέος Κόσμος: Παραμένει ταμπουρωμένος στο διαμέρισμα ο 55χρονος που είχε χτυπήσει τη μητέρα του
- Η εξίσωση του Γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ – Τις επόμενες ώρες οι τελικές αποφάσεις του Ανδρουλάκη
- Η επιδημία ιλαράς εντείνεται στην Αμερική – Καμπανάκι εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου
- D4vd: Εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο iCloud του – Κατηγορείται για τον διαμελισμό 14χρονης
- Κρήτη: Μεγάλης διάρκειας ο σεισμός των 5,7R στο Λασίθι – Ανησυχία για τους μετασεισμούς
- Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κάνει καριέρα στο YouTube!




