Τρίκαλα: Συνελήφθη ξανά ο 67χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της μητέρας του
Αν και στον 67χρονο απαγορεύτηκε να πλησιάζει την ηλικιωμένη μητέρα στα 100 μέτρα, αφού αφέθηκε ελεύθερος πήγε ξανά στο σπίτι τους ισχυριζόμενος πως θέλει να κάνει μπάνιο.
Λίγες ώρες αφού αφέθηκε ελεύθερος χθες το μεσημέρι ο 67χρονος που κατηγορήθηκε για βιασμό της 92χρονης μητέρας του συνελήφθη ξανά
Μετά την απολογία του για την σοκαριστική υπόθεση βιασμού της 92χρονης μητέρας του στα Τρίκαλα, ο ανακριτής του επέβαλε αυστηρούς περιοριστικούς όρους. Μέσα σε αυτούς και το να μην πλησιάζει την μητέρα του στα 100 μέτρα. Ο 67χρονος όμως το ίδιο βράδυ επέστρεψε στο σπίτι του (είχε μετακομίσει λόγω των περιοριστικών όρων), ισχυριζόμενος πως θέλει να κάνει μπάνιο.
Η αδελφή του ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα ο 67χρονος να συλληφθεί για παραβίαση των περιοριστικών όρων. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ξανά στην Εισαγγελέα, αναφέρει το trikalavoice.gr.
Μεταξύ των υπόλοιπων περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση του στο αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα.
Η καταγγελία για τον βιασμό έγινε το πρωί της Κυριακής από συγγενικά πρόσωπα του 67χρονου και της 92χρονης, που μένουν σε χωριό στα Τρίκαλα.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής και παρέμενε υπό κράτηση μέχρι και την Τετάρτη.
Από την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η 92χρονη δεν επιβεβαιώθηκε ασέλγεια σε βάρος της.
- Σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τη διεύρυνση – Ανακοινώθηκε επιτροπή «Δημοκρατικής Συμπαράταξης»
- Ο Bad Bunny φόρεσε Zara στο Super Bowl 2026 – Η ιστορία πίσω από την εμφάνισή του
- Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Γουόρντ: Η ανάρτηση του από το ντέρμπι (pic)
- Ελληνική γλώσσα: Σε αναζήτηση της εθνικής αυτογνωσίας
- Ο Ντάντε Έξουμ έμεινε κι επίσημα ελεύθερος – Τι ισχύει με τον τραυματισμό του
- Ongoing Dialogue for “Calm Waters”
