Thug Slime: Συνελήφθη ο γνωστός τράπερ στα Εξάρχεια
Ο γνωστός τράπες συνελήφθη μαζί με έναν 24χρονο - Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από την ΟΠΚΕ, έχοντας πάνω τους ποσότητα κοκαΐνης.
Στα χέρια των αρχών βρίσκονται o γνωστός τράπερ Thug Slime και ένας 24χρονος, μετά από έλεγχο της αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων.
Συγκεκριμένα, ενώ βρίσκονταν επί της Εμμανουήλ Μπενάκη και Φειδίου διαπιστώθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. οτι είχαν στην κατοχή τους οκτώ νάιλον συσκευασίες κοκαΐνης.
Οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Εξαρχειων και συνελήφθησαν.
Βαρύ παρελθόν για τους συλληφθέντες
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης κάθε 1η, 5η 15η και 20η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, ενώ ο τράπερ Thug Slime έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για νόμο «περί όπλων», βαριές σωματικές βλάβες και νόμο «περί εξαρτησιογόνων ουσιών».
- «Άνθρωποι και ποντίκια»: Ξεκίνησε η προπώληση Ιανουαρίου, μετά τα sold out του Δεκεμβρίου
- Το άλλο πρόσωπο του Λανουά στους διαιτητές και ο απολογισμός που έρχεται
- Πορτοκαλί τιμολόγια: Έρχονται οι χρεώσεις ρεύματος ανά ώρα
- Συνταγή: Σπιτικά σπανακοπιτάκια
- Το διπλό μήνυμα Ανδρουλάκη για τα σενάρια συγκυβέρνησης, τα «καρφιά» κατά Τσίπρα και το νέο «άνοιγμα» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ
- Διαφθορά μετρημένη σε δισ.: Από τα βοσκοτόπια του ΟΠΕΚΕΠΕ στα σαλόνια των Βρυξελλών




