Ολυμπιακός: Θέαμα και αναμνήσεις από τους Βετεράνους στην Ακράτα (pics)
Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού επικράτησαν στο 702ό τους φιλικό ματς με 6-1 επί της Μικτής Αιγιαλείας.
Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού εξασφάλισαν την νίκη στο 702ό τους φιλικό ματς με επικράτηση 6-1 κόντρα στην Μικτή Αιγιαλείας στο γήπεδο της Ακράτας.
Οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές του παρελθόντος ταξίδεψαν στην Ακράτα με πούλμαν χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόσφεραν γκολ και θέαμα στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, για τον αγώνα κοινωνικού χαρακτήρα.
Οι Βετεράνοι του Θρύλου νίκησαν με 6-1, χάρη σε γκολ των Χαντζίδη (2), Γκόγκιτς, Καλύκα, Κοτίτσα και Βασιλειάδη, ενώ αγωνίστηκαν για τους «ερυθρόλευκους» οι Κατσιούλης, Καλαμάρας, Κωστούλας, Ζαραδούκας, Τσιαντάκης Παχατουρίδης, Κοτίτσας, Μπονόβας, Χαντζίδης, Γκόγκιτς, Καλύκας, Λουτσιάνο, Κασδοβασίλης, Γεωργουδάκης, Λύγκος, Χ. Καλύβας, Παπασωτηρίου, Αρζένης, Χ. Καλτσάς, Βενάκης, Κ. Καλτσάς, Γλύκας, Κωττάκης, Βασιλειάδης, Λίνος. Στην αποστολή συμμετείχαν επίσης οι Γκαϊτατζής, Αγγελής, Κελεσίδης, Βαΐτσης, Μαριόλης, Ρηγούτσος, Κρεούζος, Τουλγέρογλου, Συμεωνίδης και ο Γιώργος Πλέσσας από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Από πλευράς της Μικτής Αιγιαλείας σκόραρε ο Μαγγίνας, ενώ έπαιξαν οι Λεπενιώτης, Σταυρόπουλος, Κοτσανάς, Χελάκης, Αυλωνίτης, Μαγγίνας, Τσουτσέος, Δημόπουλος, Μπόρσης, Ταρανάς, Μπαλής, Σπανός, Μπιλής, Σταυρόπουλος, Λιγγρης, Γιαννούσης, Ψαράκος, Μουντάκης, Σαρμάς, Παλαιολογόπουλος, Καρασπύρος, Μιχαλίτσης, Γ. Κοτσανάς, Μ. Κοτσανάς, Μορίδης.
Στο πλαίσιο του φιλικού οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού τιμήθηκαν από την τοπική Αρχή, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιάννης Γκαϊτατζής, και ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Γλύκας.
- Κατς: Ο αρχικός σχεδιασμός του Ισραήλ προέβλεπε ότι θα έπληττε το Ιράν στα μέσα του έτους
- Πύργος: Αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά – Δύο συλλήψεις μετά από έφοδο της ΕΚΑΜ σε σπίτια
- Οι αριθμοί είναι (πολύ) σκληροί για την Λίβερπουλ, αλλά εξηγούν την κατάρρευση των «κόκκινων»
- Πορτογαλία: Η κυβέρνηση έδωσε άδεια στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν αεροπορική βάση «υπό όρους»
- Βουλή: Εγκρίθηκε η επιστολική ψήφος των αποδήμων με 201 «ναι»
- O πόλεμος στο Ιράν φέρνει νέο «πονοκέφαλο» για τα επιτόκια


