
Ποιος Δήμος εξέλεξε νέο Δήμαρχο
Αν και οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν τον Νοέμβριο του 2028, σε ένα δήμο της περιφέρειας ανακηρύχθηκε νέος Δήμαρχος.
Νέο δήμαρχο έχουν εδώ και λίγες ώρες οι δημότες του δήμου Κασσάνδρας. Μετά την υποχρεωτική αλλαγή της διοικητικής ηγεσίας όπως αποφασίστηκε από τις αρμόδιες αρχές, νέος δήμαρχος αναδείχθηκε ο Ηρακλής Λειβαδιώτης.
Ο Ηρακλής Λειβαδιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου,σε μια κρίσιμη και ιδιαίτερης σημασίας για τον Δήμο μας διαδικασία,πραγματοποιήθηκε ειδική συνεδρίαση μεταξύ των μελών μας «ενωμένη Κασσάνδρα»με θέμα: «εκλογή νέου Δημάρχου» ,σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην παρ. 1 άρθρο 60 Ν. 3852/2010,όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 69 του Ν. 4555/18 και από την περίπτωση α’ της παρ. 1 του άρθρου 4 του Ν. 4623/2019.
Η ομόφωνη στήριξη των συναδέλφων Δημοτικών Συμβούλων ,οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν για να αναλάβω το αξίωμα του Δημάρχου, με τιμάει βαθύτατα και με γεμίζει ευθύνη.
Η στήριξη αυτή δεν είναι απλώς αριθμητική,είναι ένα ισχυρό μήνυμα συλλογικότητας,ομαλής συνέχειας και σταθερότητας για τον Δήμο μας!
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς,έναν προς έναν,όλους τους δημοτικούς συμβούλους για τη στήριξη στο πρόσωπο μου και να διαβεβαιώσω όλους τους δημότες και επισκέπτες της Κασσάνδρας ότι η δημοτική αρχή διαθέτει ικανότατους δημοτικούς συμβούλους,τους οποίους εμπιστεύομαι απόλυτα.
Δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω αυτό τον ρόλο με σεβασμό,με διαρκή διάθεση συνεργασίας και με πρωταρχικό στόχο την πρόοδο του Δήμου μας.
Δεσμεύομαι να προασπίσω τα συμφέροντα του Δήμου,να διασφαλίσω την ενότητα της τοπικής κοινωνίας και να ασκήσω τα καθήκοντα μου με γνώμονα τις αρχές της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας».
- Μιμή Ντενίση: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Η γυναίκα πίσω από τον Έλγιν»
- Ιράν: Σε ένα πόλεμο χωρίς νικητές, είναι ο Νετανιάχου ο μεγαλύτερος χαμένος;
- Τα χρέη της Φενέρμπαχτσε – Η «τρύπα» ξεπερνάει τα 588 εκατομμύρια
- ΚΚΕ: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη για τον Λίβανο είναι ακόμη ένα μνημείο κυνισμού
- Social Media: Πώς θα εφαρμοστεί η απαγόρευση χρήσης σε παιδιά – Υψηλά τα πρόστιμα για τις πλατφόρμες
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας, να μην στέκεται ως πιστός σύμμαχος του Νετανιάχου
