Πανικός στον Άρειο Πάγο: Εκζητούμενος αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό όταν άκουσε ότι θα εκδοθεί στην Τουρκία
Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στον Άρειο Πάγο την ώρα που το δικαστήριο ανακοίνωνε ότι απορρίπτει την αίτηση Τούρκου κρατούμενου που ζητούσε να μην εκδοθεί στη χώρα του
Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στον Άρειο Πάγο όταν ένας Τούρκος εκζητούμενος τραυματίστηκε ελαφρά στο λαιμό του με αιχμηρό αντικείμενο που έφερε μαζί του.
Όλα έγιναν στη δικαστική αίθουσα, την στιγμή κατά την οποία το Ποινικό Τμήμα ανακοίνωσε ότι απορρίφθηκε η αίτηση του Τούρκου εκζητούμενου και κατά συνέπεια έπρεπε να σταλεί στην γείτονα χώρα, με ένα μικρό αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισε ελαφριά το λαιμό του.
Αμέσως έσπευσαν οι αστυνομικοί και η Δικαστική Αστυνομία και του αφαίρεσαν το αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο.
Μεταφέρθηκε στις φυλακές
Κλήθηκε το ΕΚΑΒ που διαπίστωσε μια μικρή εκδορά στο λαιμό του άνδρα. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε ήδη στις φυλακές όπου κρατείτο.
Εισαγγελέας της έδρας ήταν ο αντεισαγγελέας Βασίλης Φλωρίδης, ο οποίος ανέβηκε στην έδρα απλά για την δημοσίευση της απόφασης.
- «Η καρδιά του ράγιζε, και η δική της επίσης» – Οι τελευταίες ημέρες των JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ
- Μουντιάλ 2026: Χιλιάδες κρατήσεις ξενοδοχείων ακυρώνει η FIFA
- Νέα Αριστερά: Καταρρέει η συγκάλυψη Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – Η κυβέρνηση δεν έχει πλέον άλλοθι
- Ιράν: Νεκρός ο διοικητής του Ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ
- Το πληθωριστικό θηρίο βρυχάται σε όλο τον κόσμο – Πού μπορεί να φτάσει εξαιτίας του πολέμου στο Ιράν
- Επίθεση με τσεκούρι κατά αστυνομικών στους Αμπελόκηπους




