Η ΑΕΚ δίνει φιλική αναμέτρηση με την Μπέερσχοτ και ήδη από νωρίς στο πρώτο ημίχρονο έδειξε τις διαθέσεις της σκοράροντας δύο φορές μέσα σε περίπου είκοσι λεπτά.
Το 1-0 για την Ένωση έγινε με τον Λιούμπισιτς. Ύστερα από φάση διαρκείας που ξεκίνησε από ένα κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Κροάτη μέσο που με μονοκόμματο σουτ βρήκε δίχτυα στο 10′.
Δεκαεπτά λεπτά μετά, οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν ακόμα ένα γκολ, αυτή τη φορά με τον Φραντζί Πιερό που έγραψε το 2-0. Οι παίκτες της ΑΕΚ έκλεψαν την μπάλα και έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Ζίνι από τα δεξιά έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο επιθετικός από την Αϊτή με προβολή δεν λάθεψε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν δεν απασχολεί την επικαιρότητα για κάποιο γκολ, μια ανάλυση ή μια τηλεοπτική ατάκα, αλλά για μια βαθιά ανθρώπινη απόφαση: να αποσυρθεί προσωρινά από την τηλεόραση για να σταθεί δίπλα στη σύζυγό του
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Μαρούσι (16:00, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν την 14η νίκη τους σε ισάριθμα ματς.