Στο πλευρό της Ιεράπετρας ο Δήμος Ηρακλείου
Ο Δήμος Ηρακλείου συγκεντρώνει τρόφιμα για τους κατοίκους της Ιεράπετρας.
Στο πλευρό της Ιεράπετρας ο Δήμος Ηρακλείου που καλεί όσους πολίτες μπορούν, να βοηθήσουν με τρόφιμα τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Ιεράπετρας.
Ειδικότερα ο Δήμος Ηρακλείου οργανώνει την συγκέντρωση τροφίμων στο 3ο Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ στο Πάρκο Γεωργιάδη, το Σάββατο 5 Ιουλίου 2025 και ώρες 18:30-22:00
Η απόφαση για την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας με στόχο τη στήριξη κατοίκων και επισκεπτών στην περιοχή της Ιεράπετρας η οποία δοκιμάζεται τις τελευταίες ώρες από εκτεταμένη πυρκαγιά από την Δημοτική Αρχή Ηρακλείου έγινε έπειτα από επικοινωνία με την Δημοτική Αρχή Ιεράπετρας.
Οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, μπορούν να τα προσκομίσουν στο Πάρκο Γεωργιάδη το Σάββατο 5 Ιουλίου από τις 18:30 έως τις 22:00, κατά τις ώρες δηλαδή της διεξαγωγής του 3ου Πολυπολιτισμικού Φεστιβάλ που διοργανώνει για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου.
- Libertadores και Μέσι στο ίδιο όνειρο της Ίντερ Μαϊάμι για το 2026
- Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Σοκαριστικά βίντεο από την τραγωδία με τους 24 νεκρούς – «Σαν σεισμός να χτύπησε το τρένο»
- Μέχρι να σβήσουν τ’ άστρα: Οικογενειακά μυστικά, κρυμμένα συναισθήματα και παλιές πληγές
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Η’)
- Mercosur: Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν με τη συμφωνία
- Αρκάς: Περί βλακείας


