Τρίπολη: Αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος
Μια «νέα» πλατεία παραδόθηκε στους πολίτες της Τρίπολης.
Ευρείας κλίμακας ανάπλαση επιχειρήθηκε σε κεντρική πλατεία της Τρίπολης. Τα έργα που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα αποκάλυψαν το νέο περιβάλλον που διαμορφώθηκε για κατοίκους και επισκέπτες.
Το υδάτινο στοιχείο και το πράσινο κυριαρχούν στη νέα πλατεία δημιουργώντας το δικό τους μικροκλίμα στην περιοχή.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σήμερα παραδίδουμε στους πολίτες μια ακόμη πλατεία που αναβαθμίζει την καθημερινότητά μας. Η Πλατεία Αγίας Βαρβάρας αποτελεί πραγματικά ένα στολίδι για την Τρίπολη. Είναι ένας χώρος φτιαγμένος με φροντίδα και αγάπη για τον δημότη, με σεβασμό στο περιβάλλον και στις ανάγκες όλων των ηλικιών. Συνεχίζουμε σταθερά, να δημιουργούμε μια πόλη με ταυτότητα, με αισθητική και κυρίως με επίκεντρο τον άνθρωπο».
«Να προσεχθεί από τους πολίτες»
Ο Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αλληλοβοηθείας κ. Νίκος Κοντογιάννης μίλησε για πλατεία – κόσμημα και ζήτησε να προσεχθεί από όλους τους πολίτες. «Αναβαθμίζεται η περιοχή μας, αυτή η πλατεία δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο πάρκο που υπήρχε. Εμείς οι Σεχιώτες είμαστε υπερήφανοι για αυτό το έργο. Αυτή η πλατεία ίσως είναι η καλύτερη στην πόλη. Ευχαριστώ τον δήμαρχο κ. Τζιούμη που με εαυτό το έργο πνοής, αναβαθμίζει την περιοχή μας» είπε σε δηλώσεις του.
- Νιλ Σεντάκα: Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο θρύλος του ροκ εν ρολ
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Φεβρουαρίου – Γιατί θεωρείται άτυπο Ψυχοσάββατο
- Δεν βρίσκεται στην Τεχεράνη ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, λέει το Ιράν – Έκλεισε ο εναέριος χώρος της χώρας
- Λόρα: Πώς βρέθηκε σε δομή στο Βερολίνο – Τι είπε η Γερμανική αστυνομία στον πατέρα της
- Σενάρια από τη Σερβία για Ρόμπινσον και Ολυμπιακό (vids)
- Τα επιδόματα και τα εφάπαξ που θα καταβληθούν από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
