Φωτιά στη Χίο: Τρία χρόνια φυλακή σε γυναίκα που κρίθηκε ένοχη για εμπρησμό από αμέλεια στα Λεπτόποδα
Η φωτιά στα Λεπτόποδα φέρεται να ξεκίνησε από μισοσβησμένο τσιγάρο που πέταξε στον δρόμο, με αποτέλεσμα να προκληθεί εστία πυρκαγιάς σε σημείο με ξηρή βλάστηση
Ποινή φυλάκισης τριών ετών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χίου σε 31χρονη που κρίθηκε ένοχη για εμπρησμό από αμέλεια σχετικά με φωτιά που εκδηλώθηκε πρωί της Δευτέρας (23/6) στα Λεπτόποδα Χίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη φωτιά δεν ήταν μία από εκείνες που προκάλεσαν τις μεγάλες καταστροφές στο νησί. Εκδηλώθηκε την ώρα που ήταν σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά σε άλλη περιοχή της κεντρικής Χίου.
Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από μισοσβησμένο τσιγάρο που πέταξε στον δρόμο, με αποτέλεσμα να προκληθεί εστία πυρκαγιάς σε σημείο με ξηρή βλάστηση.
Η απόφαση του δικαστηρίου είναι άμεσα εκτελεστή.
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»


