Θεσσαλονίκη: Εκτός λειτουργίας το Μετρό λόγω τεχνικού προβλήματος
Δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια.
Χωρίς Μετρό έμεινε η Θεσσαλονίκη, λόγω ενός σοβαρού τεχνικού προβλήματος, που οδήγησε σε αναστολή των δρομολογίων.
Όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία που χειρίζεται το Μετρό Θεσσαλονίκης, «τα δρομολόγια δεν διεξάγονται σε όλο το μήκος της Γραμμής 1 λόγω τεχνικού ζητήματος».
«Τα δρομολόγια δεν διεξάγονται σε όλο το μήκος της Γραμμής 1 λόγω τεχνικού ζητήματος», σημειώνει η ΤΗΕΜΑ, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συμβαίνει και πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Οι επιβάτες που προσέρχονται στους σταθμούς για να μετακινηθούν ενημερώνονται τόσο με ηχητικά μηνύματα, όσο και από το προσωπικό της εταιρείας πως λόγω τεχνικού προβλήματος τα δρομολόγια δεν γίνονται.
- Θεσσαλονίκη: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα ανίψια του
- Φυλακές Τρικάλων: Συνέλαβαν με ναρκωτικά εξωτερικό φρουρό
- Συντριβή για τους Μπακς στο Μιλγουόκι (127-98) – Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA
- Ανδρουλάκης: Τα Τέμπη συμβολίζουν την ηθική, πολιτική και θεσμική χρεοκοπία της ΝΔ
- Η Κρήτη βγαίνει στους δρόμους για τη δικαίωση των 57 θυμάτων στα Τέμπη
- Ιράν: Επιβεβαίωση Τραμπ με βιντεοσκοπημένο μήνυμα ότι οι ΗΠΑ ξεκίνησαν επίθεση ευρείας κλίμακας