Χανιά: 75χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή όπου είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα
Ηλικιωμένος που αγνοείτο από το Σάββατο εντοπίστηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή των Χανίων όπου είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα.
Νεκρός βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή των Χανίων 75χρονος που αγνοείτο από προχθές Σάββατο (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Σύμφωνα με ενημέρωση από τα συντονιστικά κέντρα Λιμενικού και Πυροσβεστικής, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε από επιβαίνοντα σε σκάφος στην περιοχή λιμανάκι Σταυρού Χρυσοσκαλίτισας Κισσάμου Χανίων.
Ο 75χρονος είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Βουλολίμνης και Ελαφονησίου
Ενημερώθηκε το Λιμενικό το οποίο κινητοποιήθηκε άμεσα ενώ ζήτησε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής λόγω της δύσβατης και βραχώδους περιοχής στην οποία εντοπίστηκε η σορός. Στο σημείο ενεργούν λιμενικοί και άνδρες της ΕΜΟΔΕ κλιμακίου Καντάνου.
Ο 75χρονος ημεδαπός είχε μεταβεί για υποβρύχιο ψάρεμα στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Βουλολίμνης και Ελαφονησίου.
Δεν είχε δώσει σημεία ζωής
Από προχθές δεν είχε δώσει σημεία ζωής και οι οικείοι του ενημέρωσαν χθες το απόγευμα τις Αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν την αναζήτηση.
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, τις οποίες έχασε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, και βρίσκεται σ’ εξέλιξη η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού του.
- «Μεγάλη εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη – Πρώτη στην τηλεθέαση την Πέμπτη 5 Μαρτίου
- Ανδρουλάκης: Το κερδοσκοπικό πάρτι των τραπεζών εις βάρος της κοινωνίας πρέπει να σταματήσει
- Καθημερινές πτήσεις για τον επαναπατρισμό Ελλήνων από τη Μέση Ανατολή – Στις 2.500 οι αιτήσεις
- Όσκαρ 2026: Πάλτροου, Mουρ, Ντάουνι Τζούνιορ αναλαμβάνουν δράση – Η ελίτ του Χόλιγουντ στη σκηνή
- ΑΑΔΕ: Big Brother σε αλκοόλ και τσιγάρα – Ποιες επιχειρήσεις μπαίνουν στο στόχαστρο
- Επαρκείς και στοχευμένους πόρους για τις Περιφέρειες θέλει ο Νίκος Χαρδαλιάς
