Ο Τζαμπάρι Πάρκερ συμφώνησε με την Παρτιζάν
Ο Τζαμπάρι Πάρκερ θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Euroleague…
Ο Τζαμπάρι Πάρκερ αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Ευρώπη και τη Euroleague.
Ο 30χρονος παίκτης, μπορεί να έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να απελευθερώσουν χώρο στο μπάτζετ τους για να προχωρήσουν στις μεταγραφικές τους κινήσεις.
Για τον Τζαμπάρι Πάρκερ υπήρξε έντονη φημολογία τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το μέλλον του και το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον. Μάλιστα, ο Αμερικανός φόργουορντ που έχει υπάρξει και συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς πριν μερικά χρόνια, συνδέθηκε και με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Αρμάνι. Ωστόσο, ο Τζαμπάρι Πάρκερ όλα δείχνουν ότι καταλήγει στην Παρτιζάν.
Τι γράφουν για το μέλλον του Τζαμπάρι Πάρκερ
Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, εκκρεμεί ακόμη η λύση του συμβολαίου του παίκτη με την Μπαρτσελόνα. Εφόσον διευθετηθούν οι λεπτομέρειες με τους «μπλαουγκράνα», τότε ο Τζαμπάρι Πάρκερ θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με την Παρτιζάν.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάρκερ αγωνίστηκε φέτος σε 39 ματς της Euroleague με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έχοντας κατά μέσο όρο 13.8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ σε 27:12 λεπτά συμμετοχής. Ο 30χρονος παίκτης μετακινήθηκε στην Μπαρτσελόνα το 2023. Αυτή ήταν και η πρώτη του παρουσία στην Ευρώπη μετά την εννιαετή του θητεία στο NBA.
- ΣΥΡΙΖΑ: Ανίκανη και αδιάφορη για λύσεις στον πρωτογενή τομέα η κυβέρνηση
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «A House of Dynamite»: Tι θα έκανε ένας πρόεδρος μπροστά σε μια πυρηνική επίθεση; – Ειδικοί απαντούν
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή




