Χαλκιδική: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ – Αναφορές για τραυματίες
Παράσυρση πεζών σε στάση ΚΤΕΛ στη Χαλκιδική - Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του
Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες σημειώθηκε πριν από λίγο στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ, όπου περίμεναν αρκετοί άνθρωποι.
Το xalkidikipolitiki.gr αναφέρει ότι το τροχαίο έλαβε χώρα στην Κασσάνδρα, στο Παλιούρι, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ.
Σύμφωνα με μαρτυρίες τις οποίες επικαλείται το τοπικό μέσο ενημέρωσης, το Ι.Χ. προσπάθησε να αποφύγει άλλο όχημα, το οποίο επιχειρούσε προσπέραση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του, επτά άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρά.
Στο σημείο κλήθηκαν τρία ασθενοφόρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία και η ΕΟΔ. Εκείνη τη στιγμή, στη στάση βρίσκονταν κυρίως νεαρά άτομα.
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία


