Ο Φουρνιέ πρότεινε «free agency» στη Euroleague
Ο Εβάν Φουρνιέ με ποστάρισμά του στα social media πρότεινε μία λύση στο… πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μπασκετική αγορά.
Λύση στο «πρόβλημα» που πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν μετά την ολοκλήρωση του Final Four της Euroleague πρότεινε ο Εβάν Φουρνιέ.
Ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας το γεγονός πως κατά τη διάρκεια και μετά το Final Four πολλές ομάδες μιλούν με παίκτες και συμφωνούν για την επόμενη σεζόν, πριν τη λήξη της τρέχουσας.
Συγκεκριμένα, ο Φουρνιέ πρότεινε να οριστεί μία ημερομηνία όπου θα ανοίγει η free agency, κάτι που θα ωφελήσει παίκτες και ομάδες σύμφωνα με τον ίδιο.
Το ποστάρισμα του Φουρνιέ
💯. Having a Free Agency date opening would benefit everyone. Players and teams. Wait until everyone’s season is over and lets get to business https://t.co/Uzf5KM3zwa
— Evan Fournier (@EvanFourmizz) June 14, 2025
«Το να έχεις μία ημερομηνία όπου ανοίγει η free agency, θα ωφελήσει τους πάντες. Παίκτες κι ομάδες. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν για όλους και ας ξεκινήσει μετά η μπίζνες», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο Φουρνιέ.
- Πολωνία: Σήραγγα σε δάσος χρησιμοποιήθηκε από 180 μετανάστες για να μπουν στη χώρα
- Εξεταστική: Δεν αποκαλύπτει το όνομα από το Μαξίμου που ήξερε για τις επισυνδέσεις ο Μπουκώρος: «Δεν θα συσκοτίσω το αντικείμενο της επιτροπής»
- Νέα επιστολή Δημάρχου για ακαρπία στα εσπεριδοειδή από παγετούς της Άνοιξης
- Το ξενοδοχείο του Banksy στην Βηθλεέμ ανοίγει ξανά «για να διηγηθεί την ιστορία της Παλαιστίνης»
- Ζωντανό αλογάκι Pony σε φάτνη στον Βόλο προκαλεί αντιδράσεις φιλόζωων
- Τέλος τα δωρεάν μικροδέματα από Shein και Temu από στην ΕΕ από 1η Ιουλίου 2026


