Πρωταθλητής στο Roland Garros με επική ανατροπή ο Αλκαράθ (3-2, vid)
Ο Κάρλος Αλκαράθ κατάφερε να φτάσει σε μια μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Γιανίκ Σίνερ και με 3-2 σετ κατέκτησε το δεύτερό του συνεχόμενο Roland Garros.
Αν και βρέθηκε πίσω με δύο σετ και χρειάστηκε να σώσει τρία match points, ο Ισπανός Κάρλος Αλκαράθ κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να νικήσει τον Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Γιανίκ Σίνερ, σε έναν συγκλονιστικό τελικό.
Έτσι σε ηλικία μόλις 22 ετών, κατέκτησε σήμερα (8/6) τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο του στο Roland Garros.
CARLOS II, PRINCE OF CLAY ?#RolandGarros pic.twitter.com/0URmCZ0MMp
— Roland-Garros (@rolandgarros) June 8, 2025
Ο Αλκαράθ επικράτησε μετά από 5 ώρες και 29 λεπτά – στον μεγαλύτερο σε διάρκεια τελικό στην ιστορία του τουρνουά στην Open Era – με 4-6, 6-7 (4), 6-4, 7-6 (7/3), 7-6 (10/2), στο κεντρικό κορτ «Φιλίπ Σατριέ».
Δείτε το βίντεο:
CARLOS ALCARAZ ???#RolandGarros pic.twitter.com/wb6qh7XJJF
— Roland-Garros (@rolandgarros) June 8, 2025
Με αυτή τη νίκη, ο Ισπανός έφτασε τους πέντε τίτλους Grand Slam και υπέβαλε τον 23χρονο Ιταλό στην πρώτη του ήττα σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης.
- Πέντε Δήμοι από κοινού για την δημιουργία μιας σύγχρονης εκπαιδευτικής μονάδας
- Το επιτελείο Τραμπ προετοιμάζεται ακόμη για σενάρια εκτόξευσης του πετρελαίου στα 200 δολάρια
- «Η καρδιά του ράγιζε, και η δική της επίσης» – Οι τελευταίες ημέρες των JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ
- Μουντιάλ 2026: Χιλιάδες κρατήσεις ξενοδοχείων ακυρώνει η FIFA
- Νέα Αριστερά: Καταρρέει η συγκάλυψη Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – Η κυβέρνηση δεν έχει πλέον άλλοθι
- Ιράν: Νεκρός ο διοικητής του Ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ



